×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Retourneren & Ruilen

Retour- en omruilbeleid 
Kim hoopt natuurlijk dat je helemaal tevreden bent met je artikel(en). Maar indien je aankopen niet aan de verwachtingen voldoen, is er de mogelijkheid om de artikelen binnen 14 dagen te ruilen of retouneren. Neem voor een snellere afhandeling contact op via contact@kiims.com. Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en in orginele verpakking met aangehechte labels teruggezonden te worden. Het staat KiimS vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.

 

Klachten
Heeft u een beschadigd atrikel ontvangen, neem dan direct contact op met onze klantenservice om misverstanden te voorkomen. 

 

Verzenden
De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Het adres waar de retourzending heen gestuurd dient te worden staat op het retourformulier. Indien u geen retourfomulier heeft kunnen wij deze altijd naar u toe mailen. Het is erg belangrijk om dit retourformulier bij de zending mee te sturen. Wij raden u aan om de zending te versturen met Track&Trace. KiimS is niet verantwoordelijk voor zendingen die zoek raken bij de post. 

 

Verwerking
ls je pakket is ontvangen door onze retourafdeling, dan wordt deze nauwkeurig gecontroleerd, voordat de terugbetaling plaats vindt. Na de controle wordt de terugbetaling in het systeem verwerkt, uiterlijk binnen 14 dagen. Wanneer u geen betaling ontvangt binnen 14 dagen dient u contact op te nemen met onze klantenservice. 

Ruilen
De snelste manier om een artikel te ruilen is het verkeerde artikel te retouneren en het nieuwe artikel te bestellen via onze webshop. Je kunt ook aangeven op je retourformulier welke andere maat je wenst, deze sturen we dan gratis naar je op. Het is alleen mogelijk artikelen te retouneren die via deze shop gekocht zijn.  

 

Adres voor retourzendingen 
KiimS

Beckeringhstraat 49
3762 EV Soest
Nederland

 

KiimS behoudt zich het recht voor om dit beleid te wijzigen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Wanneer je de website blijft bezoeken, ga je akkoord met deze wijzigingen.